Skip to main content

Kennisbank

Onze kennis en ervaringen
delen we graag met u.

Regelmatig plaatsen we nieuwe inzichten, blogs, ervaringen en interviews vanuit ons bedrijf en ons vakgebied. Op de hoogte blijven? Volg ons dan op LinkedIn.

Filter

Interview

“Doordat we alles op ons nemen heeft de klant nergens omkijken naar”

GDB Logistics optimaliseert containertransport van Azië naar Europa met eigen vloot en geavanceerd systeembeheer. Ze bieden klanten zorgeloze logistieke oplossingen, terwijl ze continu streven naar verbeteringen in efficiëntie en klantcommunicatie.
Interview

“We lopen een stapje harder voor de klant, maar ook voor de chauffeur”

De Boer Transport, in samenwerking met GDB Logistics, beheert de logistiek van zeecontainers vanaf Europese havens. Met een klant- en chauffeurgerichte aanpak, overwinnen ze uitdagingen en bieden efficiënte transportoplossingen, terwijl ze de familiebedrijfswaarden hoog houden.
Interview

“Die mooie kansen moeten we samen grijpen”

Danny, met uitgebreide ervaring in logistiek, treedt toe als Operationeel Manager bij De Boer Group. Hij focust op professionalisering, teamontwikkeling en uitbreiding in Europa, waarbij hij nadruk legt op betrokkenheid en innovatie in logistieke processen.
Succesverhaal

Door ons partnerschap met Fulfilmentcrowd kunnen andere klanten ook aanhaken op e-commerce

De Boer Group breidde haar partnerschap met Fulfilmentcrowd snel uit, van logistiek in Nederland naar drie Europese locaties. Deze samenwerking verbeterde e-commerce efficiëntie door lagere douane- en transportkosten en leidde tot meer klantensamenwerkingen.
Succesverhaal

Succesvolle samenwerking tussen HNF-Nicolai en De Boer

De samenwerking tussen HNF-Nicolai en De Boer Group, gestart in 2019, is uitgegroeid tot een succesvol partnerschap in logistiek. In een jaar tijd is het transport van e-bikes bijna vertienvoudigd, met uitbreiding naar nieuwe diensten en fulfilment, wijzend op een sterke gezamenlijke ambitie om de Europese markt te veroveren.
Interview

Inzet creëert kansen, dat kan bij De Boer

Als je honger hebt naar meer, dan zit je hier goed. Je krijgt alle mogelijkheden en volop ruimte om je te ontwikkelen, horizontaal of verticaal. Van Forwarder tot Projectmanager Gaëtan vertelt over zijn ervaring bij De Boer. “Ik kwam zo’n zeven jaar geleden als forwarder binnen, omdat ze iemand zochten die de juiste papieren had, de Franse taal goed sprak en wilde meehelpen om de Franse vestiging op poten te krijgen.
Succesverhaal

Fusion Colors: sublieme service is essentieel bij seizoenswerk

Een bijzonder type klant binnen De Boer Group zijn de seizoensklanten. Met hoge pieken in bepaalde periodes in het jaar waarin het werk moet gebeuren en er niets mag misgaan. Een van die seizoensklanten is Fusion Colors. Hoe De Boer inspeelt op de uitdagingen van Fusion Colors? Bas Kwakkel, projectmanager bij De Boer Group, legt het uit.
Succesverhaal

Ultimate Products: alle facetten van het logistieke proces

Handelshuis Ultimate Products is inmiddels al jaren een grote klant van De Boer Group. Waar werd begonnen met kleinschalige opslag en transport van producten, doet De Boer Group inmiddels alle facetten van logistiek voor Ultimate Products. Bas Kwakkel, account- en salesmanager bij De Boer Group vertelt hoe de samenwerking met Ultimate Products is uitgegroeid tot een prachtig partnerschap.
Interview

Bij De Boer is iedereen onderdeel van de familie

Gaan werken als chauffeur bij De Boer Group? Simon Buis staat, na zo’n 8 jaar dienstverband, nog altijd voor 100% achter die keuze. Hij kwam bij toeval binnen en wist meteen: hier ga ik niet meer weg. Waarom werken bij De Boer Group zo leuk is? Simon vertelt.
Artikel

Meer inzicht in uw forwarding? Zo krijgt u meer grip.

Wat gebeurt er op de markt? Welke invloed heeft dat op het logistieke proces? Hoe kunt u op tijd bijsturen? En liever nog: hoe kunt u al op voorhand inspelen op ontwikkelingen binnen de supply chain? Steeds meer bedrijven houden zich bezig met deze vragen. In dit blog gaan we daar dieper op in.
Testimonial

“We zien De Boer als een verlengstuk van ons bedrijf”

Als je met elkaar in zee gaat moet je nog maar afwachten of er daadwerkelijk een klik is, maar die is er zeker. De Boer Group is innovatief en nuchter en denkt in oplossingen. Het is precies de instelling die wij ook hebben waardoor de samenwerking heel soepel verloopt.