Skip to main content

Fulfillment voor e-commerce

Omdat we het volledige proces uit handen nemen

Snel aan de slag

Bestellen uw consumenten artikelen in uw webwinkel, dan moeten zij hun producten zo snel mogelijk ontvangen. En natuurlijk moet de voorraad op orde zijn en het transport foutloos verlopen. Zo houdt u uw klanten tevreden. Tegelijkertijd wilt u ook inzicht in de bestellingen, voorraden en leveringen. Ons technische systeem is zo ingericht dat we een correct en soepel proces kunnen garanderen waarin u bovendien volledig inzicht heeft.

Soepele processen, volledig inzicht

Zodra een consument een order heeft geplaatst, zorgen we er met scanning voor dat we de juiste producten uit onze opslagruimtes halen die binnen 45 minuten klaar staan voor verzending. Natuurlijk werken we daarbij discreet. Dus zorgen we niet alleen voor een label met de juiste gegevens, we zorgen er ook voor dat we de producten uit uw naam versturen. Wel zo herkenbaar voor uw klanten. Bovendien geven we u optimaal inzicht. U checkt waar en wanneer u wilt alle bestellingen en leveringen en u ziet tot op artikelniveau de voorraad van uw producten.

Volledige Europese dekking

Speciaal voor de online retail zijn we aangesloten bij het Fulfillmentcrowd platform dat volledige Europese dekking kent. Levert u via een andere webwinkel, dan kunnen we via het platform eenvoudig voor een koppeling zorgen. Het enige dat u bij een nieuwe order hoeft te doen is accorderen. Wij regelen de rest.

U hoeft uw orders alleen te accorderen.
Wij regelen de rest.