Skip to main content
Succesverhaal

Ultimate Products: alle facetten van het logistieke proces

Succesverhaal | Ultimate Products

Ultimate Products:
alle facetten van het
logistieke proces

Handelshuis Ultimate Products is inmiddels al jaren een grote klant van De Boer Group. Waar werd begonnen met verschillende werkzaamheden voor de supply chain van één van de grootste Europese retailers, richt De Boer Group zich inmiddels op alle operationele en strategische aspecten van de supply chain van Ultimate Products. De samenwerking met Ultimate Products is uitgegroeid tot een prachtig partnerschap, waarbij De Boer Group haar expertise volledig inzet.

Het volledige logistieke proces Een belangrijke voorwaarde van Ultimate Products was dat de volledige logistiek onder één dak zou komen. Ook persoonlijk contact en korte lijnen waren belangrijke uitgangspunten. Daarnaast was het essentieel dat de nieuwe logistiek dienstverlener zou kunnen meegroeien met de groei van het bedrijf. De Boer Group kon aan al deze voorwaarden voldoen. Het verraste Ultimate Products dat De Boer Group zo groot is en het volledige logistieke proces zo goed beheerst. De herkenning van een familiebedrijf bracht een bepaalde manier van werken en een betrokkenheid met zich mee die Ultimate Products meteen aansprak. Na een reeks goede gesprekken werd het contract getekend.

4PL Om alle logistieke facetten goed te kunnen oppakken, zette De Boer verschillende projecten op. Ze waren de enige partij die alle facetten van logistiek volledig zelf kon afhandelen en de volledige supply chain kon managen. Dit was exact wat Ultimate Products nodig had: een projectmanager die alles overzag, korte lijnen, volledige betrokkenheid en de mogelijkheid om net dat stapje extra te zetten.

Wilt u advies van onze experts?

Bel ons, we denken graag mee over uw uitdagingen.

+31 (0) 299 67 14 12

“Our partnership with de Boer has been a crucial factor in allowing us to expand into mainland Europe. The culture, values and mindset of all the team, at all levels, are aligned with those of ourselves. It’s the people and their willingness to go the extra mile to help us achieve our goals that really make the partnership work. As we continue to grow our business we are confident de Boer have the model and scalability to grow with us’”

David Bloomfield,
Supply Chain Director, Ultimate Products

Van leverancier naar partnerschap De samenwerking met Ultimate Products is inmiddels uitgegroeid tot een partnerschap. De Boer Group denkt continu mee, werkt volgens het PDCA-principe en stuurt waar nodig bij in het proces. De relatie is open en transparant, met ruimte voor eerlijke communicatie. Door gebruik te maken van data-integratie kan De Boer Group betere voorspellingen maken en tijdig op ontwikkelingen inspelen. De gegevens van Ultimate Products helpen ook om het logistieke proces nog verder te optimaliseren. Ze kijken naar toekomstige uitdagingen en ontwikkelingen, en maken forecasts om de supply chain effectief te beheren.

Inspelen op de groei van de klant De Boer Group richt zich niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn. Ultimate Products heeft de ambitie om hard te groeien in Europa. Daarom heeft De Boer Group het strategisch over hun rol als logistiek dienstverlener. Ze bespreken hoe ze met hun IT-oplossingen kunnen inspelen op de groei van Ultimate Products, onderzoeken hun positie in Europa, en bepalen welke capaciteit ze kunnen aanbieden. Met hun 4PL-benadering, het bedrijfsbureau, en de secure planning onderscheidt De Boer Group zich van andere forwarders. Ze hebben de kennis, ervaring, wendbaarheid en flexibiliteit om mee te bewegen en op te schalen waar nodig, precies in lijn met de visie van Ultimate Products.