Skip to main content
Testimonial

“We zien De Boer als een verlengstuk van ons bedrijf”

Testimonial

“We zien De Boer als een verlengstuk van ons bedrijf”

“Voordat we aan tafel gingen met De Boer Group, hebben we uitgebreid referenties gecheckt. We wilden zeker weten dat ze onze vraag aan zouden kunnen. Want als je eenmaal een logistiek dienstverlener hebt, is het niet zo makkelijk om over te stappen. We kunnen wel zeggen dat we onder de indruk waren van hun portfolio. Bovendien hadden we een goed gevoel bij de organisatie. Inmiddels werken we al zo’n acht tot tien jaar samen en verzorgt De Boer Group naast het transport ook de op- en overslag. Ze zijn het verlengstuk van ons bedrijf en daarmee ontzettend belangrijk voor onze business.

Als je met elkaar in zee gaat moet je nog maar afwachten of er daadwerkelijk een klik is, maar die is er zeker. De Boer Group is innovatief en nuchter en denkt in oplossingen. Het is precies de instelling die wij ook hebben waardoor de samenwerking heel soepel verloopt. Nieuwe opdrachten bespreken we natuurlijk, maar verder hebben we weinig telefonisch contact. Dat is goed, want dat betekent dat we nauwelijks omkijken hebben naar het logistieke proces. Zo zien wij het graag.

De Boer Group heeft net als wij, gezonde ambities. We zijn met elkaar meegegroeid. Ze willen met zo min mogelijk reuring zoveel mogelijk bereiken, zonder daarbij de belangen van bestaande klanten uit het oog te verliezen. Een heel goede instelling als je het ons vraagt. We gaan ervan uit dat ons partnerschap nog jaren voortduurt.”

Bram Vlek, directeur Flexible BV

Advies nodig van onze experts?

We denken graag mee over uw uitdagingen.

Bel +31 (0) 299 67 14 12