Skip to main content

Werken bij De Boer Transport

Omdat we meer bieden
dan alleen een functie

Bekijk onze vacatures

Bij De Boer Group werken we met
vaste teams van eigen mensen

Die alles in huis hebben om klanten zo goed mogelijk te helpen. Op elk vlak. Van advies tot fulfillment en van forwarding tot warehousing en transport. Samen werken we aan die totaaloplossing.

Heb je een vraag over werken bij De Boer?

Dan beantwoorden we die natuurlijk graag!

Bel +31 (0) 299 67 14 12

Samen werken aan
de oplossingen van morgen

We willen voortdurend blijven meebewegen met de ontwikkelen en veranderingen in de markt. Liever nog lopen we voorop zodat we alvast kunnen inspelen op uitdagingen waar klanten in de toekomst mee te maken krijgen. Dus gaan we regelmatig met elkaar om tafel om te bespreken hoe onze oplossingen nog beter en slimmer kunnen. Daarbij staan we open voor elkaars ideeën. Want we geloven dat iedereen, vanuit zijn eigen rol, een waardevolle bijdrage levert.

Wat we van jou verwachten

Natuurlijk vragen we om de juiste papieren, maar belangrijker vinden we dat je binnen onze organisatie past. Bij ons werken vraagt om een positieve instelling en om eigen verantwoordelijkheid nemen. Om ogen en oren open en om creatief denken in oplossingen. Welke functie je bij ons ook hebt. Tegelijkertijd zijn we ook een nuchtere club. We waaien niet met alle winden mee, maar gaan voor oplossingen waar we écht in geloven. En waarvan we denken dat klanten er écht beter van worden. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen.

Wat je van ons mag verwachten

Zo serieus als we met het werk en met klanten bezig zijn, zo belangrijk vinden we het ook om onze mensen een prettige, informele werkomgeving te bieden. We geven je volop mogelijkheden om bij te scholen en door te ontwikkelen. Zodat jij ook de komende jaren het beste uit jezelf haalt. Natuurlijk kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En omdat we het belangrijk vinden om het teamgevoel te behouden en te versterken, drinken we aan het eind van de werkweek wat met elkaar. Ook dat is De Boer Group.

Momenteel zijn er geen vacatures bij De Boer