Skip to main content

Transport

Omdat we ook op transport blijven innoveren

Snel aan de slag

Dat vervoer van A naar B. Dat regelen we al sinds ons bestaan. We zijn er groot mee geworden. Betrouwbaar, snel transport zodat de leveringen op tijd op de juiste locatie aanwezig zijn. En hoewel transport tegenwoordig onderdeel is geworden van de keten, is het nog steeds een belangrijke stap in onze dienstverlening.

Omdat we blijvend innoveren

We zijn onderscheidend in de manier waarop we dat transport regelen. We bewegen mee met de ontwikkelingen in de markt en kijken continu hoe we kunnen blijven innoveren. Zeker omdat de druk op die markt toeneemt en vervoer daardoor onzekerder wordt. We houden ons dan ook voortdurend bezig met de vraag hoe we dat transport nog sneller, slimmer of beter kunnen inregelen.

Flexibel in oplossingen door eigen capaciteit

Door luchtvracht, zeevracht en spoor- en binnenvaart te combineren, zorgen we voor efficiënter vervoer en minder oponthoud. En door ladingen slim te koppelen, kunnen we onze klanten ervan verzekeren dat we hun goederen op tijd leveren. Omdat we beschikken over maar liefst twintig trailers kunnen we bovendien flexibel inspelen op vragen van klanten. Moet er met spoed een lading worden gehaald uit de haven, dan staan we er ook. Want zo betrouwbaar als we jaren geleden waren, zo betrouwbaar zijn we nog steeds.