Skip to main content

Waarom De Boer

Met onze totaal­oplossing werken we aan een betere supply chain

Waar de wereld steeds kleiner wordt, wordt de logistieke stroom aan goederen steeds groter. De druk op de markt neemt toe. Logistiek moet steeds efficiënter en goedkoper, maar wordt door het gebrek aan capaciteit steeds minder voorspelbaar en dus minder betrouwbaar. De Boer Group doorbreekt die vicieuze cirkel en zorgt voor slimmere en transparantere processen.

Meer inzicht, meer zekerheid

We bieden een totaaloplossing. Dat kunnen we omdat we maximale kennis en inzicht hebben van de supply chain. We weten exact hoe de lijnen lopen. Daardoor kunnen we precies voorspellen wanneer u een bestelling moet plaatsen om goederen op tijd in uw magazijn te hebben, met welke formaliteiten u te maken heeft en welke vervoersmiddelen u het beste kunt combineren. Doordat we die onzekerheid wegnemen en inzicht bieden, krijgt u meer controle over uw logistieke processen. En weet u zeker dat u uw afspraken met uw opdrachtgevers kunt nakomen. Goed voor de business en het vertrouwen van uw relaties.

Omdat wij denken dat het slimmer kan

Of uw logistieke processen slimmer kunnen? Meestal wel. Het liefst adviseren we dan ook over hoe het beter kan. Of moet. Zodat uw logistiek slimmer, efficiënter en minder onzeker wordt. Met een audit houden we uw processen tegen het licht. We bekijken alle aspecten van uw logistiek en komen vervolgens met een verbetervoorstel. Al binnen twee weken want we snappen dat snelheid belangrijk is. Ook bij de complexe btw-verleggingen kunnen we u ondersteunen. Want we weten exact welke stappen nodig zijn.

Ik wil optimaliseren

Uw goederen zonder vertraging
langs de douane

Uw container moet heel de wereld over. Dat betekent dat uw goederen ook langs de verschillende douanes moeten. Dat kan voor vertragingen zorgen. We hebben kennis van deze douaneactiviteiten zodat we u goed kunnen adviseren én we beschikken over de benodigde certificaten. Zo zijn we in het bezit van het AEO-Certificaat waardoor u voorrang krijgt bij de douane en controles minder streng zijn. Daardoor heeft u minder oponthoud en verloopt uw transport snel en efficiënt.

Efficiënt combineren zorgt voor
een lagere footprint

Met vestigingen in China, Frankrijk, Polen en Nederland bieden we u een decentrale oplossing en zorgen we ervoor dat we uw belangen nog beter kunnen behartigen. Want door onze fysieke aanwezigheid schakelen we makkelijker en sneller met fabrikanten, houden we continu grip op de business en hebben we een ongekend groot netwerk. Bovendien maken we gebruik van verschillende vervoersmiddelen. Met een combinatie van luchtvracht, zeevracht en spoor- en binnenvaart, zorgen we voor de beste en meest voordelige oplossing. We beschikken bovendien over vrachtautostandplaatsen op verschillende locaties in de buurt van containerterminals en coördineren de aan- en afleveringen van ladingen zelf. Samen met u bekijken we welke combinatie voor u het meest efficiënt is.

We zijn er ook bij onvoorziene omstandigheden

We bewegen mee met ontwikkelingen, spelen in op veranderende situaties en denken in creatieve oplossingen. Tegelijkertijd bevinden we ons ook in een business die om flexibiliteit vraagt. Dus zijn we er ook als onvoorziene omstandigheden voor vertraging zorgen. Dan bieden we maatwerk en lossen uw problemen op. Want naast kennis en kunde hebben we volop eigen capaciteit om goederen te vervoeren. Heeft u een tekort aan middelen, dan springen we bij met onze eigen vrachtwagens. En kunnen dus snel acteren wanneer uw transport spoed heeft.