Skip to main content

Supply chain management

Omdat we alle details van de supply chain kennen

Snel aan de slag

Uw goederen laten vervoeren van de fabriek naar uw magazijn. Waar u voorheen een opdracht aan de vervoerder gaf, is logistiek tegenwoordig veel complexer. De vraag vanuit de markt is groter, net als de druk op de processen. Voorspellingen zijn dan ook belangrijker dan ooit. Door logistiek op een andere manier te benaderen, zorgen we voor een efficiëntere supply chain. Nu en morgen.

We bekijken elke schakel in de keten

Uw logistieke processen efficiënt inrichten begint met kennis en inzicht. Dus brengen we elke schakel van de chain in kaart en integreren uw planning in onze systemen zodat we precies kunnen zien wat er op stapel staat en we uw logistiek beter kunnen regelen. Leveranciers, voorraadhoogtes, type vervoer, douaneactviteiten. We nemen alles mee. Want alleen als alle details helder zijn, kunnen we zorgen voor een optimale workflow.

Korte lijnen, meer zekerheid

Met onze kennis over die supply chain, kunnen we uw logistieke processen optimaliseren. Maar we kunnen ze ook aansturen en regelen. Omdat we ook in Frankrijk en China zijn gevestigd, hebben we meer grip op het proces en kunnen we uw belangen beter behartigen. Onze mensen op de vloer communiceren met leveranciers zodat we snel de juiste informatie krijgen die nodig is voor de planningen. We hebben onze eigen warehouses, zorgen voor soepele forwarding en hebben eigen vrachtwagens.

Maatwerk als het nodig is

Natuurlijk hebben ook wij niet alles in de hand. Dus is een schip volgeladen en kunnen uw containers niet mee, dan kijken we naar ‘the next best solution’. Natuurlijk komen we ook dan snel met een oplossing. Want doordat we alle specialistische kennis in ons systeem vangen, zijn we wendbaar in het zoeken naar de beste oplossing. Zo leveren we maatwerk, ook wanneer een situatie anders is dan verwacht.

De Boer container transport