Skip to main content

Forwarding

Omdat we uw forwarding-proces volledig beheersbaar maken

Snel aan de slag

Laat u uw goederen importeren, dan moet u veel zaken regelen. Het transport, de douaneactiviteiten, op- en overslag, betalingen. Om uw goederen op tijd geleverd te krijgen, moet u ervoor zorgen dat het volledige proces vlekkeloos geregeld is. We nemen u dat volledige traject uit handen zodat u nergens omkijken naar heeft. En managen bovendien precies de verwachtingen.

Altijd realtime inzicht,
flexibele oplossingen

Koopt u bijvoorbeeld goederen in China, dan nemen wij contact op met de fabrikant, boeken de containers, zorgen dat de kosten worden betaald, dat uw containers goed worden overgeladen en houden continu het schema in de gaten. Met onze internationale vestigingen, hebben we korte lijnen met de planners en chauffeurs. Extra belangrijk als er bijvoorbeeld vertragingen zijn op zee. We schakelen snel en laten u meteen weten waar het probleem is ontstaan. Ook via de portal hebben we continu realtime inzicht in de status. Worden de goederen gelost, dan zijn we meteen ter plaatse om het vervoer over de weg alsnog zo snel mogelijk te regelen. Want met ons eigen wagenpark kunnen we flexibel inspringen wanneer spoedvervoer nodig is.

We begeleiden u bij de douaneactiviteiten

Een belangrijk aspect dat bij forwarding komt kijken, is de douane. Ook hierbij begeleiden we u. Wij weten exact welke informatie we moeten doorgeven, welke HS codes we moeten opgeven en welke voorwaarden van belang zijn. Het enige dat we van u nodig hebben, zijn gegevens over wat u importeert. De rest regelen wij. We zorgen dat het inklaren, goedkeuren en betalen zo vlot mogelijk verloopt. Vervolgens plannen we de losdatum in en transporteren uw goederen naar uw magazijn. Zo bieden we u zoveel mogelijk gemak en zekerheid van fabriek tot magazijn.