Skip to main content

Warehousing

Omdat we verder gaan dan alleen opslag

Snel aan de slag

Natuurlijk regelen wij de opslag van uw goederen in onze opslagruimtes. Maar we denken ook mee over hoe u dit zo kostenefficiënt mogelijk kunt doen. Want u wilt over voldoende voorraad beschikken, maar te veel voorraad gaat ten koste van uw liquiditeit. We denken als ketenregisseur met u mee, bieden u inzicht en houden continu een vinger aan de pols.

Exacte voorspellingen, volledig inzicht

We hebben volledig inzicht in de supply chain. Omdat we werken met de slimste en modernste software kunnen we snel en exact voorspellen hoe hoog uw voorraad moet zijn en hoe u uw logistieke proces moet inregelen. Die inzichten kunnen we bovendien heel makkelijk delen via ons dashboard. Bovendien zetten we volop in op ketensamenwerking waardoor we schakels aan elkaar knopen en het logistieke proces slimmer kunnen inregelen. We denken continu na over uw logistiek en uw belangen zodat we u telkens een stapje voor zijn.

Met onze opslagruimtes bieden we volledige Europese dekking

Ook over de locaties van onze opslagruimtes is nagedacht. Die zijn zodanig verspreid dat we volledige Europese dekking hebben. Zo bevinden we ons altijd in de buurt van onze klanten. En kunnen we snel schakelen mocht dat nodig zijn.

Wij regelen ook de opslag in een douaneloods

Uw goederen een korte periode opslaan in een douane-entrepot kan handig zijn wanneer u tijdelijk extra liquide middelen nodig hebt. Voor douaneloodsen hoeft u namelijk geen invoerrechten te betalen. Die betaalt u pas als uw goederen daadwerkelijk verder worden getransporteerd. Wilt u uw goederen tijdelijk laten opslaan in een douaneloods? Dan regelen wij dat ook. Wij hebben alle bevoegdheden om uw goederen in te voeren en in het vrije handelsverkeer onder te brengen.