Skip to main content
Succesverhaal

Fusion Colors: sublieme service is essentieel bij seizoenswerk

Succesverhaal | Fushion Colors

Fusion Colors: sublieme service is essentieel bij seizoenswerk

Een bijzonder type klant binnen De Boer Group zijn de seizoensklanten. Met hoge pieken in bepaalde periodes in het jaar waarin het werk moet gebeuren en er niets mag misgaan. Een van die seizoensklanten is Fusion Colors. Hoe De Boer inspeelt op de uitdagingen van Fusion Colors? Bas Kwakkel, projectmanager bij De Boer Group, legt het uit.

“Voor Fusion Colors zijn we vooral in het voorjaar en het najaar bijzonder actief”, vertelt Bas. “Wij verschepen hun producten van China naar Rotterdam en vervoeren ze vervolgens verder naar Bleiswijk. Daarna verwerken ze hun producten tot een eindproduct. Omdat hun producten ook weer op tijd in de winkels moeten liggen, is het essentieel dat wij op tijd leveren. Seizoensartikelen mogen niet te laat in de winkels liggen, anders worden ze niet meer verkocht. Daar moeten we dus goed op inspelen.”

Wilt u advies van onze experts?

Bel ons, we denken graag mee over uw uitdagingen.

Bel +31 (0) 299 67 14 12

“Voor Fusion Colors zijn we vooral in het voorjaar en het najaar bijzonder actief. Seizoensartikelen mogen niet te laat in de winkels liggen, anders worden ze niet meer verkocht. Daar moeten we dus goed op inspelen.”

Bas Kwakkel,
Projectmanager bij De Boer Group

Inventieve oplossingen, snel schakelen

Net als bij reguliere klanten maakt De Boer Group een logistieke planning op basis van de benodigde info. Bas: “Toch werkt het bij seizoensklanten wel even anders. De druk is vaak wat groter. In piekperiodes zit er soms simpelweg heel veel haast achter. Want er is ook weleens een extra container nodig. Of er is te weinig opslagruimte. Dan moet je als logistiek partner inventief zijn, snel kunnen schakelen en met man en macht een oplossing bedenken. En dat lukt praktisch altijd. Want als het moet, halen we zelf die container op. En ligt hun magazijn vol, dan stellen wij een deel van onze opslagruimte beschikbaar. Sublieme service kunnen leveren is essentieel als je voor seizoensklanten wilt werken.”

Omdat het twee kanten op werkt

Waar Fusion Colors het werk aan De Boer gunt, gebeurt dat ook weleens andersom. Het contact is laagdrempelig en er is 100% vertrouwen. Zij waarderen onze service, gunnen ons het werk en wij gunnen op onze beurt werk aan hun. Krijgen wij de vraag voor ompakwerk van andere klanten, dan schakelen we Wega in-/ompakwerk, het zusterbedrijf van FusionColors in. Zo helpen we elkaar vooruit. Het is de kracht van een goed partnerschap.”