Skip to main content

Stock insight

Optimaal inzicht is optimaal voorspellen

Snel aan de slag

Voorraadhoogtes bekijken, seizoenspieken bewaken, de ordergeschiedenis inzien en ontwikkelingen volgen. Dat doen we om nóg beter te kunnen voorspellen. In onze webportal komen al die data samen en spelen we als vanzelf in op uw informatiebehoefte. En binnen uw eigen omgeving krijgt u ook zelf eenvoudig de inzichten die u nodig heeft.

In onze webportal is niet alleen uw data opgenomen, maar ook die van onze andere klanten en alle onderdelen van het bedrijf, zoals warehousing, forwarding en transport. Door al die data te verzamelen en te integreren krijgen we een steeds beter inzicht en kunnen we dus ook steeds betere voorspellingen maken. Wat zijn de gewenste voorraadhoogtes, welke momenten in het jaar zorgen voor fluctuaties en welke bewegingen zijn er in de markt? Door goed te kijken naar dit soort aspecten weten we steeds beter wat de invloed van trends en ontwikkelingen zijn en kunnen we gerichter en sneller acteren. En u dus ook.

Minder transport, minder kosten en CO2-uitstoot

Doordat we al die data in ons systeem opnemen en analyseren, krijgen we ook meer inzicht in waar u artikelen het beste kunt opslaan. Heeft u warehouses in diverse landen, dan kunnen we goed bepalen hoeveel pallets in welk warehouse moeten worden opgeslagen voordat ze naar de eindbestemming gaan. Door advies op maat, helpen we u bij het maken van keuzes die potentieel een besparing kunnen realiseren op het gebied van kosten én CO2-uitstoot.

We spelen in op seizoenspieken

Zeker bij belangrijke piekmomenten in het jaar, zoals de feestdagen of het zomerseizoen is het belangrijk om te weten hoeveel en welke voorraad in welk warehouse moet staan. Daarbij kijken we goed naar uw historie. Doordat we beschikken over steeds meer informatie, kunnen we steeds beter voorspellen en u dus ook steeds beter adviseren.