Skip to main content

Reporting

De juiste datasets om te sturen op uw logistieke proces

Snel aan de slag

Inzichten in uw voorraadhoogtes, transitdiensten en het aantal orders per jaar of seizoen. Handige data waar u mee aan de slag kunt om uw business te sturen. Wij leveren u de datasets aan die u nodig heeft. Zo houdt u altijd maximale controle.

De vraag naar rapportages neemt toe. Steeds meer klanten beseffen dat data ongekend grote waarde heeft. En dat al die gegevens hen helpen bij het sturen van hun business. De Boer Groep speelt hier al langere tijd op in en levert u de datasets die u helpen bij het behalen van uw prestatie-indicatoren.

Duidelijke rapporten voor een glashelder inzicht

Transittijden die langer of juist korter worden, leveranciers die afspraken met u moeten nakomen, een toenemende vraag naar uw product op een bepaalde locatie, de uitbreiding van uw afzetgebied. Zomaar wat voorbeelden waarbij data u kan ondersteunen. En dat is belangrijk omdat u zo efficiënt mogelijk wilt werken en een maximale omzet wilt genereren. Met onze rapportages kunt u steeds nauwkeuriger sturen. De data die we genereren gebruiken we overigens ook intern om onze eigen processen nog verder te optimaliseren. Zo blijven ook wij continu verbeteren.

Een voorbeeld

Stel dat u uw producten afzet in verschillende delen van Europa en u breidt uw afzetgebied uit. Of het aandeel neemt in een bepaald land sterk toe. Het kan dan verstandig zijn om niet eerst alle producten naar het warehouse te laten gaan waar u doorgaans voor kiest. Wellicht moet u een deel van uw producten rechtsreeks naar het land van bestemming laten verschepen of geldt dit alleen in een bepaald seizoen. Doordat we u de benodigde datasets aanleveren, kunt u goed bekijken wat de meest efficiënte routing is en bespaart u mogelijk tijd en kosten.