Skip to main content

Order management

Ons order management systeem: eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Snel aan de slag

Van het uploaden en inzien van een order tot de consolidatie ervan. Met ons order management systeem vergemakkelijken we het volledige proces. Én krijgt u bovendien meer inzicht.

Uploadt u een order, dan komt deze automatisch in ons systeem terecht. Wij krijgen hier direct een melding van zodat we uw order zo snel mogelijk kunnen oppakken en verwerken in ons systeem. Ook kunnen we orders consolideren. Daarmee vereenvoudigen we het proces, zorgen we voor een optimale flow en besparen we kosten.

Meer gemak, meer inzicht

Door middel van automatisering vereenvoudigen wij de processen. Zijn de pallets van een order gescand, dan ontvangt u automatisch een bericht hierover. Wilt u inzicht in de voorraadhoogtes, dan kan dat met ons systeem gemakkelijk. En wilt u meer inzicht in de historie van uw orders, dan kunnen we u met een paar klikken op de knop een rapportage sturen. We halen heel eenvoudig informatie uit het systeem. Daarmee is een eventueel manco ook snel te herleiden. Zo spelen we snel in op uw behoeften.

Maar we kunnen nóg meer

Wilt u dat wij nog een stap verdergaan dan kan dat ook. We gaan dan aan de slag met uw order data, geven de beschikbaarheid van de artikelen aan en koppelen het aan u terug wanneer iets niet op voorraad is. U hoeft dan alleen nog te accorderen. Zo nemen we u zoveel mogelijk ballast uit handen.

Focus op dienstverlening

Ons order management systeem heeft nog een ander belangrijk voordeel. Doordat we het proces rondom orders steeds meer automatiseren, houden we meer tijd over voor de dienstverlening eromheen en kunnen we onze systemen aan de achterkant steeds slimmer maken.