Skip to main content

Data-integratie

Data als drijvende kracht achter uw business

Snel aan de slag

De hoeveelheid data neemt in ongekend tempo toe. En is bovendien bijzonder waardevol. Want door al die gegevens uit verschillende bronnen te analyseren, verschaffen we meer inzicht in uw supply chain. En kunt u nog beter sturen op uw logistieke processen. Door data-integratie toe te passen helpen we uw business dus steeds verder vooruit.

Het handmatig invoeren van data kost veel tijd. Zeker omdat de hoeveelheid data die moet worden ingevoerd ongekend groot is. Maar door die handmatige invoer loopt u ook het risico op fouten. En die kunnen dan weer grote gevolgen hebben. Door data geautomatiseerd aan te leveren en te verwerken wordt de kans op fouten aanzienlijk verkleind. Zo houden we meer tijd over om ons te richten op het managen van uw logistieke processen. En bent u verzekerd van de juiste gegevens.

Meer inzicht met data-integratie

Toch gaat data-integratie nog een stap verder. Die data van verschillende bronnen wordt slim verwerkt in onze systemen zonder tussenkomst van mensen. We hebben het dan over uw verschepingsdata, maar ook over gegevens van andere bronnen zoals de rederijen en warehouses. Door al die data te integreren en vervolgens nauwkeurig te analyseren, verkrijgen we nuttige inzichten. Die inzichten kunnen we weer goed gebruiken om u beter te laten inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Meer zekerheid,
beter voorspellen

Door bijvoorbeeld de transittijden van zo’n 5000 schepen te analyseren, kunnen we de gemiddelde vaartijd berekenen, maar zien we ook wanneer transittijden gaan oplopen of juist versnellen. Daardoor kunt u sneller acteren en bijsturen. Zo zorgen we ervoor dat u voldoende voorraad houdt, maar ook niet onnodig veel goederen hoeft op te slaan in het warehouse. Daardoor bespaart u tijd, geld én kunt u afspraken met uw klanten nog beter nakomen.

We helpen u bij de integratie

Natuurlijk is data-integratie niet van de ene op de andere dag geregeld. U heeft de nodige development nodig aan uw kant. Daarin denken we graag met uw mee. Door ons developersteam met uw team te laten schakelen, zorgen we dat de koppeling tussen uw systeem en ons systeem straks soepel verloopt. De volgende stap is ervoor te zorgen dat de gegevens in alle systemen ook daadwerkelijk kloppen. Alleen zo kunnen we de juiste inzichten verkrijgen en de juiste conclusies trekken. Er zijn meerdere manieren om ervoor te zorgen dat die data klopt tot achter de komma. We adviseren u hier graag over.