Skip to main content

Client portal

Het benodigde inzicht op elk gewenst moment

Snel aan de slag

Waar is mijn container? Welke producten zitten er in een container? Wanneer wordt een container gelost en hoeveel milestones zijn er in hoeveel tijd afgelegd? Aspecten waar u graag meer inzicht in wilt. Zo kunt u immers beter sturen op uw logistiek. Met onze client portal kunt u al deze informatie tot in detail inzien. Zo zorgen we ervoor dat u meer grip en controle krijgt.

De afgelopen jaren zijn de processen binnen de supply chain steeds complexer geworden en de vraag vanuit de markt steeds groter. Elke schakel in de keten heeft ongekend veel impact op de volgende schakel. Daar komt bij dat ook processen bij bedrijven steeds complexer worden. Om beter en preciezer te kunnen sturen is inzicht nodig in die processen. Alleen zo kunt u de juiste beslissingen nemen. De behoefte aan data-driven-decision-making wordt dus steeds groter. Dat snappen we.

We overzien de volledige supply chain

Van de leverancier in China tot aan de eindgebruiker; we hebben exact inzicht in elk onderdeel van de keten. Maar we geven ook u graag dat inzicht. Daarom hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt aan een dashboard dat u precies de helderheid geeft die u nodig heeft. Door alle stakeholders binnen uw supply chain toe te voegen aan ons dashboard, maken we die volledige supply chain voor iedereen inzichtelijk en kan iedereen steeds beter integraal met elkaar samenwerken. En doordat we op al die facetten data vergaren, kunnen we ook goed zien waar we nog verdere efficiëntieslagen kunnen behalen. En dat is dan weer goed voor uw business.

Een optimaal
logistiek proces

In de client portal ziet u precies wat de verwachte vertrektijd is, wat de daadwerkelijke vertrektijd is, waar uw container is, wat er in de container zit, en wat de transittijd is. Ook de bijbehorende facturen en paklijsten kunt u inzien. Door dat inzicht krijgt u meer grip en controle over uw logistieke proces. En kunt u, samen met ons, beter inspelen op ontwikkelingen of onvoorziene omstandigheden. Door ons dashboard te combineren met advies op maat, weet u zeker dat u het maximale uit uw logistieke processen haalt.

Een nog slimmere supply chain met data-integratie

Uiteraard staan ook wij niet stil. We zijn constant bezig met de doorontwikkeling van de client portal. Dat betekent dat we niet alleen die informatie inzien, maar dat het dashboard ook informatie gaat vergaren. Door data steeds verder met elkaar te integreren, creëren we als vanzelf een nog slimmere supply chain en zorgen we voor rust, grip en controle. Bovendien werken we aan een koppeling met uw ERP-systeem. Zo werkt u in de toekomst nog maar met één portal voor al uw processen.